Welkom Occasions Aircoservice APK Onderhoud Tarieven Garantie Contact

Onderhoud

Kleine beurt
Bij een kleine beurt worden alle vitale onderdelen en functies van de auto - zoals banden, uitlaat, accu, schokdempers en remmen - nauwkeurig gecontroleerd. Ook worden de lampen bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld, oliefilter vervangen en wordt de olie ververst.

Grote beurt
De grote beurt gaat, zoals de naam al zegt, en stuk verder dan een kleine. Natuurlijk worden alle vitale functies getest en de vloeistoffen ververst, maar de grote beurt voorziet in meer. De remmen worden op hun werking getest. Zijn ze goed schoon? Het interieurfilter wordt vervangen en periodiek ook het luchtfilter. Wel zo fris. Daarna volgt de controle van wielen en banden, inclusief de bandenspanning. De motorafstellingen worden nagegaan en indien nodig bijgesteld. Verder inspecteert de monteur accu, uitlaatsysteem, ophanging, schokdempers en koelsystemen. V-snaar, Multi riem en distributieriemen worden hierbij ook gecontroleerd. Als finishing touch worden alle scharnieren en sloten gesmeerd. Bij een grote beurt wordt geen detail over het hoofd gezien.

Jaarbeurt
Afhankelijk van het aantal kilometers dat u maakt, kunt u kiezen voor een jaarbeurt. Vooral voor mensen die niet veel kilometers maken, is de jaarbeurt een uitkomst. Ieder jaar heeft u zo de zekerheid.

revisie autobedrijf bouman